Hur du säljer samma sak som alla andra i en ny hypad förpackning tillsammans med lite extra glitter ✨

Den här gången, precis som vid de andra, så är det så klart ingen som mäter före och efter hur mitokondrierna fungerar. Där finns inget värde på hur de fungerar före och efter. Inget som visar att eventuella förändringar har någonting alls med mitokondrien att göra och inte ”bara” är en mer allmän effekt på flera saker i kroppen som sker när man förbättrar sin livsstil.

Du ser precis det samma när folk snackar ”hormonell obalans”. De mäter inte hur hormonerna fluktuerar över dagar och veckor före och efter. De bara säger att symtomen beror på hormoner och sen om de upplever en förbättring så säger man bara att det beror på hormonförändringar. Men ingen har visat att det är pga det. Det kan ”bara” vara en allmän effekt av en förbättrad livsstil.

Det samma med tarmbakterierna. Osv osv

Se inlägget på Instagram

Uppskattade du den här artikeln?

Allt som jag skriver på den här sidan och mina sociala medier är gratis för alla, men tar så klart av min tid. Så om du uppskattar det jag gör så kan du stödja mig lite så jag kan lägga mer tid på att skriva och dela intressanta saker genom att bli medlem på min Patreon.

Glöm inte att också följa mig på Sociala medier. För närvarande är jag mest aktiv på Mastodon, Instagram. Facebook och Twitter.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *