En lång semester! Vi ses nästa år, antagligen…

Publicerat den 13 kommentarer till En lång semester! Vi ses nästa år, antagligen…

Jag ska åka på semester. Är antagligen borta stora delar av året som är kvar 🙂 Om/när jag får tillgång till internet ska jag försöka och gå in och svara på kommentarer men var beredda på att det kan dröja ibland.
Tänkte avsluta med att tipsa om Fysiopodden som är en podcast kring träning och hälsa som görs av ett par sjukgymnaststudenter. I deras senaste avsnitt gjorde de en kort intervju med mig där det mest handlade om vätska vid uthållighetsidrott.

Fysiopoddens hemsida
Fysiopoddens hemsida

Om ni bestämmer er för att börja lyssna på några fler avsnitt så var beredda på att de första avsnitten kan vara lite “stökiga” men de blir bättre och bättre allt eftersom. Det är en av få svenska podcast kring träning som jag tycker är värd att lyssna på. Men tipsa gärna om ni känner till flera bra podcast här bland kommentarerna.

Ha en trevlig fortsättning på året och fortsätt gärna att kommentera inlägg och tipsa oss om intressanta diskussioner/artiklar på andra ställen på internet så jag har massor att läsa när jag kommer hem 🙂

13 kommentarer

  1. Hallå Nesko!
   Jag ska först till Finland, sen Ryssland, Kina, Sydkorea, Japan, Australien och till sist Nya Zeeland.
   Vad jag ska göra vet jag inte 🙂

 1. Låter skitnajs! Kan inte säga nått om Australien & NZ, men de andra länderna är både kul och intressant att åka till, i min erfarenhet ^^
  Jag är en svensk som bor och pluggar i Tokyo, och har följt er blogg i lite över 2 år nu. Om det är nått jag kan hjälpa till med när du är här så säg bara till!
  Hoppas du får det jättebra!

  1. Tjena Nesko!
   Resan går väldigt bra. Jag är just nu i Nya Zeeland. Kommer att vara hemma precis innan julafton så sidan kommer att komma igång igen kring nyår om inget oväntat sker. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *