Jag trodde aldrig att jag skulle bädda in ett videoklipp från regeringen.se här på sidan men så blev det 🙂

Det här verkar kunna bli något riktigt bra. Hoppas det blir lite forskning där gemene man kan ta till sig och själv använda sig av resultaten med. Så det inte bara blir forskning kring behandling med olika tekniker, mediciner osv. Det är ju givetvis viktig forskning det med men ibland tycker jag att man missar att verkligen titta på hur man med livsstilsval kan påverka sin egna hälsa.
AstraZeneca är ju iblandade så det blir säkert en hel del behandlingstudier. Och lyssnar man på presskonferensen så låter det ju mycket som att det kommer bli mest sökande efter nya mediciner och behanlingsmetoder. Men lite annan forskning kan man i alla fall hoppas på. Mer friskvård och bibehållande av det friska istället för endast behandling av de som är mer akut sjuka alltså.
Innan ni börjar titta på presskonferensen så varnar jag lite för att den är lika tråkig som andra presskonferenser från Sveriges regering 🙂 Det finns en liten kortare summering på DN.se eller NyTeknik.se för er som har ont om tid eller inte vill slösa er tid 😉


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *