Inspirerande marathonfinish och teaser inför kommande löparrelaterade serie

En minst sagt inspirerande spurt från Dire Tune och Alevtina Biktimirova i Boston Marathon 2008. Med tanke på hur sent de är i loppet så är också deras löpteknik och styrka väldigt imponerande.

Förutom att inspirera er som har semester att gå ut och springa så tänkte jag också göra lite reklam för mina efterföljande inlägg med början imorgon. I dessa kommer jag att gå igenom en väldig massa kring fotisättning, barfotalöpning, joggingskor m.m. Ämnen jag tror att väldigt många intresserar sig av idag då vi i Sverige sett en riktig ”löparboom” senaste åren samt att just barfotalöpningen är mycket inne att diskutera och testa nu. Vi har fyra olika inlägg här på bloggen sen tidigare som har med skor att göra:

  1. Pronerade eller supinerade fötter – ska man välja skor efter det?
  2. Ordentligt dämpade skor med tjock sula påverkar ens balans negativt
  3. MBT-skor
  4. Reebok EasyTone – ännu en produkt som lever på falsk marknadsföring?

Alla inläggen här ovanför har varit väldigt populära och är några av våra mest lästa fortfarande. Min förhoppning är att de inlägg som  kommer publiceras framöver blir minst lika populära, helst ännu mer förstås. Ni som är intresserade av ämnet kan börja redan idag med att läsa i alla fall de två första inläggen här ovanför då de tillför information som jag inte upprepar i mina efterföljande inlägg.

1 thought on “Inspirerande marathonfinish och teaser inför kommande löparrelaterade serie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *