Hjälp vår sida att växa och hjälp oss nå ut till fler läsare

I det senaste numret av Dagens träningsindustri nämndes vår blogg som möjligen sveriges bästa inom träning. Där fanns en kort notis och även en liten kort intervju med Nicklas. Artikeln går också att läsa på Body’s hemsida, ”Sveriges bästa träningsblogg?”. Detta är ett exempel på hur sidan har växt och fått ökad exponering den senaste tiden. Jag och Nicklas jobbar mycket för att att sprida bloggen ännu mer och skulle även uppskatta er hjälp.

Healthy Business 2009

Healthy Business Awards är en pristävling som varje år delar ut priser inom området för hälsa, fitness etc. och däribland finns kategorin ”Bästa hemsida.

På Dagens Träningsindustris hemsida (klicka här) kan du läsa följande:

Nominera dina favoriter till årets stora prisgala!

8 september, 2009 (20:29) | Friskvårdsbranschen, Gym, Healthy Business, Profiler | By: Dagens Träningsindustri

Nu är det dags att nominera dina favoriter till årets stora prisgala – Healthy Business Awards – under Fitnessfestivalen 2009 i Göteborg den 5-6 december. Vem är din favoritinstruktör, gym, PT, hemsida, förebild? Så här går det till:

 1. Du har möjlighet att nominera din favorit i respektive kategori.
 2. Nomineringar kan göras fram till den 10 oktober 2009.
 3. Efter det att alla nomineringar har samlats in sammanställs dessa. Nomineringarna ligger sedan till grund för prisgalans jury.
 4. Juryn presenterar den 15 oktober 2009 kandidaterna inom respektive kategori.
 5. Från den 15 oktober kan Du rösta på den kandidat som Du anser är värdig vinnare.

Folkets röst, tillsammans med juryn, avgör vilka som blir årets vinnare. Jury och svenska folkets samlade röster väger lika mycket i sammanställningen.

Nomineringen kan göras här på hemsidan för Healthy Business. Tycker du om vår sida hade vi verkligen uppskattat en röst.

Hjälpa oss på andra sätt

Vi lägger varje vecka ner många timmar gratis på den här bloggen. Vårt mål för närvarande är att bloggen ska bli ännu större och att vi ska få hit fler besökare och till detta behöver vi er hjälp. Än så länge så utför vi allting mer eller mindre ideellt där våra enda pengainkomster är från googlereklamen på sidan som räcker för att betala webbhotell och vi har även fått möjlighet att köpa in ett par böcker som vi varit intresserade utav. Om ni känner någon som ni tror skulle tjäna på att annonsera på denna sida eller om ni är intresserade själv så finns mer information om detta lite längre ner på sidan Om bloggen / Kontakt.

Ett annat sätt att hjälpa oss är att sprida vidare sidan. Om ni läser en bra artikel så skicka vidare den till era vänner om ni tror att de också skulle uppskatta informationen. Om ni använder er utav information på sidan så ange gärna referens hit även om ni skriver era egna texter och inte kopierar det vi har skrivit etc etc…

Även allmänna tips om hur ni tycker att vi skulle kunna förbättra sidan tas gärna emot som en kommentar.

Tack på förhand..

//Jacob och Nicklas

14 thoughts on “Hjälp vår sida att växa och hjälp oss nå ut till fler läsare

 1. Självklart röstade jag på er.
  ”Bästa svenska bloggen på nätet om träning- och kostlära samt väldigt kunniga och pedagogiska skribenter” var min motivering. 😀

 2. Kul att allt ert hårda slit verkar ge resultat! Det är minst sagt imponerande vad ni har byggt upp, hoppas vi får se många fler intressanta artiklar i framtiden.

 3. Ni kan tro att jag har länkat till er blogg ofantliga antal ggr med de diskussioner jag har haft. Helt underbar blogg och vi är alla väldigt tacksamma för att ni tar er all den tid som gör denna blogg så otroligt värdefull!

  Jag kommer såklart lägga en röst på grund utav erat enorma initiativ!

  Mvh
  Erik

 4. Jösses, nominerade eran sida TROTS att ja fick skriva flera rader ;). Det gör jag inte för någon annan sida, jag har spridit eran sida till alla ja snackat kost o träning med innan ni bad om nomineringar 🙂
  Mvh Rory

 5. Daniel, B-A, Erik och Cerberus:

  Stotr tack till er, verkligen jätteglädjande att läsa era kommentarer. Det motiverar enormt att fortsätta jobba hårt och lägga ner all den tid vi gör.

  Vi är enormt tacksamma!
  Stort tack!
  Mvh
  /Nicklas

 6. Sjävklart så går jag in och nominerar Träningslära, hoppas att ni går långt i tävlingen!

 7. Givetvis gav jag er en nominering.

  Har även lagt ut mängder av länkar till artiklar jag tror hjälper klubbmedlemmar i min klubb på våran hemsida som drivs av mig. Pratade med Nicklas innan om detta.

 8. Jag uppskattar definitivt Träningslära!

  Det vore bra om ni utvecklade syfte och mål noggrannare, så kanske nya möjligheter till stöd och utveckling uppenbarar sig:

  På kort sikt vill ni växa. För att få större genomslag eller ekonomiska skalfördelar?

  Ni vill ha högre annonsintäkter. För att ha råd med driften? För att kunna täcka bortfall i arbetstid? Vill ni ha högre artikelfrekvens? Tid för djupare efterforskning? Tekniskt stöd? Redaktionellt stöd? Siktar ni på att få heltidsinkomster från bloggen inom N år? Stabil deltidssyssla? Gästkrönikörer och frilansare?

 9. Sådärja, nominerat och klart!

  Kändes som en självklarhet att hjälpa till på det viset när man är här inne och läser i princip varje dag. Har rekomenderat sidan till flera vänner som är intresserade av kost och träning.

 10. Stefan, Richard Mattias, Kusen och Hans, stora tack till er också! 🙂

  Mattias: Att vi vill ha mer annonsintäkter är dels driften såklart men sedan är alltid lite extra pengar såklart tacksamt. Vi lägger ner många gratistimmar i veckan och en och annan krona är värdefull för mig och Jacob.

  Att påstå att vi i framtiden inte vill leva på det vi älskar mest vore ju bara konstigt. Vi hoppas kunna utvecklas och successivt jobba vidare. Kul att du frågar och intresserar dig om våra planer.

  Mvh
  /Nicklas

 11. Självklart har jag nominerat er sida. Ansåg mig inte kunna låta bli då jag läser den regelbundet och ”utnyttjar” er kunskap på området.

  Tack för allt jobb ni lägger ner för vår skull!

  Mvh
  Pernilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *