Första recensionen av boken och information om förseningar

Lissfit
Liss på Lissfit.se blev först att recensera boken

En hel del av de som först beställde boken har förhoppningsvis fått den i brevlådan. Flera läsare har kommenterat här, på Facebook och på diverse forum att de fått boken nu i början på veckan. Idag dök också den första mindre recensionen upp. Recensionen är skriven av Liss Fit och ni hittar den här, Bästa boktipset: Forma kroppen och maximera din prestation. Som ni kanske kan lista ut så är det en positiv recension vilket vi givetvis är glada över 🙂

Förseningar av bokleveransen

Tyvärr är det några som ännu inte har fått boken även om de var snabba med att beställa den. Om du beställt boken via vår sida eller via Ngruppen så innebär det att du har beställt direkt från tryckeriet. Tryckeriet behöver i sin tur 5 arbetsdagar på sig att trycka boken och ge den till posten. Boken skickas sen med A-post vilket kan ta upp emot 5 dagar till. Leveransen kan alltså ta upp emot 10 arbetsdagar innan den är klar.

Nu är det dessutom så att vi idag fick information av tryckeriet att de inte lyckats hänga med att behandla alla beställningar. Vi använder oss av ett litet tryckeri och de är helt enkelt inte vana vid att det kommer så många beställningar på så kort tid. Detta innebär tyvärr att de ligger något efter i leveranserna och det dem uppgav idag var att leveranserna kunde ta någon/några dagar extra. Det här är ju angenäma problem för oss som författare, att vår bok säljer bättre än vad tryckeriet kanske mäktar med, men det är naturligtvis något som är beklagligt för de som får vänta lite extra länge och därför går vi förstås ut med informationen här.

Om du har fått en bekräftelse via mejl att din beställning gått igenom så har med andra ord din beställning med största säkerhet registrerats och boken kommer att skickas till dig, det tar bara lite extra tid. Om du fortfarande är osäker på om din order verkligen gått fram så kan du mejla tryckeriet på info@publit.se. De kan då ge information både om de tagit emot din orden och när de räknar med att kunna skicka boken.

Vi beklagar verkligen att leveransen har dröjt för några av er.

7 thoughts on “Första recensionen av boken och information om förseningar

 1. Bra gjort grabbar. Vetenskapen har kommit långt på det här området tycker jag; kan inte tänka att det finns en mer omfattande och vetenskapligt korrekt ”träningslära”-bok!

 2. Jacob, jag tror att Professor Göran på Kostdoktorn saknar dig. I det senaste inlägget (8 rader) nämner han dig tre gånger. Kan du inte komma och hälsa på så han slutar tjata?

 3. Hahaha, tyvärr Dan 🙂 Där finns många idioter bland de som kommenterar på kostdoktorn och att argumentera med dem är meningslöst. Jag nöjer mig med att skriva ett par kommentarer så att alla med sunt förnuft kan se hur uppenbart det är att de inte säger något vettigt. För den som läser den diskussionen nu är detta mer än uppenbart.

 4. Rimlig inställning Guddi.

  Man inser tidigt vilka som är emottagliga för resonemang. Ofta är det bäst att bara skriva sin mening och sen lämna diskussionen, om det inte dyker upp något nytt som är värt att bemöta. Det kan ta sån enorm tid att föra den här typen av diskussioner; ofta finns inget att vinna på det heller av anledningen du nämnde.

 5. PointOFLAW vill underlätta för konsumeter att konsumera juridiska tjänster samtidigt som vi underlättar för juristen att hjälpa fler. Mitt namn är Nathalie Pedersen och jag är kommunikationsansvarig på PointOFLAW. Vi är en digital marknadsplats för juridiska tjänster och vi vill underlätta för jurister att synas mer så att de kan hjälpa fler. För tillfället erbjuder vi jurister kostnadsfri registrering på vår plattform och vi vill gärna berätta mer om vad vi kan göra för er. Om det låter intressant får ni hörna av er till mig så berättar jag mer.
  Med vänlig hälsning,
  Nathalie Pedersen
  nathalie@poflaw.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *